Reklamesponsor

Klostermærken

Kunne du tænke dig at være en del af de trofaste Reklamesponsorer for Klostermærken, har vi et par muligheder som fremgår her.

Til dig, der ikke tidligere har været med, er du nu gjort opmærksom på ideen, og vi håber, at du vil have dit navn/ logo med i år. Et evt. overskud går direkte til Klostermærken, som støtte og fremme for arrangementet.
Deadline for svar er fredag i uge 16  kl. 9.00 korrektur fremsendes selvfølgelig.
Alle priser er excl. moms og ved tilmelding gælder først til mølle da der er begrænset plads på de forskellige muligheder.
Kontakt Jens Thams mail@vikanda.dk eller tlf:79306212 for nærmere info og tilsagn

Deadline for sponsoraftale: Fredag uge 18

Radio

Der er mulighed for at få reklamespot med og blive radioreklamesponsor for 500,00 der er maks plads til 6 radioreklamesponsorer i radio Scala.

Tv-spot

Vi har igen i år et tv-spot (20 gange) på TV syd i uge 31 og 32 op til Klostermærken(se den fra 2011 her) der vil blive mulighed for at have sit navn/logo med i spotten, til en pris af 2500,00 der er maks plads til 5 sponsorer. Vælger du både tvsyd  navnereklame, og Streameren er prisen 3000,00

Streamer

Det er nu vi skal have vores traditionsrige Streamer lavet klar, færdigproduceret og monteret på alle biler, så Klostermærken kan få den store reklame som streameren giver. Vi bruger selvfølgelig vores lokale Streamerproducent Persang.
Streameren ser du ovenfor (som banner). Prisen er kun 1000,00 kroner for at få dit firmanavn med på streameren, og der produceres  mindst 500 stk. der er maks plads til 13 firmalogoer.