Klostermærken

Bliv medlem af

Kære (kommende/værende og tidligere) medlem af Klostermærken. Det er nu tid til at forny dit medlemskab af klostermærken. Dit medlemskab er meget vigtig for os, for det første pga. den økonomiske hjælp, men vi ønsker også at Klostermærken skal være din fest. Når du tegner et medlemskab har du desuden også stemmeret til vores generalforsamling.

Foreningen Klostermærken varetager alle administrative opgaver ifbm. afvikling af Klostermærken. bestyrelsen arbejder 100% frivilligt for projektet, Foreningen har Ingen indtjening ifbm. salg af varer, vi står alene for at planlægge, administrere og gennemføre Klostermærken på bedste vis. Indtægter er gebyrer for stadepladser, disse skal finansiere alt arbejde, rengøring, reetablering af benyttede arealer, el arbejde og forbrug, samt annoncering.

Målet er klart at skabe et rigtig godt Mærken med god indtjening for den enkelte deltagende forening/kræmmer/restauratør og pølsemand hver gang.

Vi håber meget på dit medlemskab.

Indbetal 100 kr. på kontonummer 9824    0002727196 med angivelse af dit fulde navn og adresse, samt din mailadresse. Alternativt kan du tegne et medlemskab til Klostermærken hos Far og Søn, Centralhotellet, eller Peugeot Løgumkloster. Prisen er bare 100 kr.

Du kan også benytte Mobilepay  14089 (klik på nummeret og mobilepay vil åbne på din mobil). Din kvittering er dit medlemsbevis. Dit medlemsbevis kan du få tilsendt ved at kontakte Sekretær Vera Warncke på 40403537 eller mail verawarncke@hotmail.com

Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen for Klostermærken